info@enlitenrod.se
Boka bord 063 - 12 63 26

En Liten Röd

 


Välkommen till oss på Restaurang En Liten Röd - Östersunds äldsta genuina kvartersrestaurang. Ända sedan starten 1969 har vi erbjudit våra gäster förstklassig mat i en avspänd och harmonisk miljö.


En Liten Röd är det givna valet för det romantiska paret som firar förlovnings- eller bröllopsdag, såväl som för företaget som vill bjuda sina kunder på det där lilla extra.

Vi har huvudsakligen specialiserat oss på kötträtter av bästa kvalitet, t ex "Pepparstek En Liten Röd" som har funnits på vår meny i alla år och där receptet fortfarande är detsamma. Självklart finns också vegetariska alternativ, fisk och vilt på vår meny. Vi är troligen mest kända för vår berömda fondue.

Med få ägarbyten och kunnig personal har vi 47 års erfarenhet av att få våra gäster att känna sig tillfreds. "Att komma till En Liten Röd känns som att komma hem igen" är en ofta hörd kommentar...

Ta gärna en titt på vår meny. Om du blir nyfiken på oss och vill besöka oss är du hjärtligt välkommen. Ring gärna och boka bord i förväg.

Bookmaker Toast
Pepparstek
Löjromstoast
En Liten Röd
En Liten Röd
En Liten Röd
Brogränd 19, Östersund | Telefon: 063 - 12 63 26 | Epost: info@enlitenrod.se
Cookies